De Bernisse in!

Jaaa! Daar was hij weer! De zomervakantie! Voor de meeste betekende dat een paar weekjes er lekker  tussenuit. Voor andere gewoon doorwerken! Hoe je zomer er ook uit zag. Wij trainden deze zomervakantie gewoon door! Niet in de zaal. Maar in de natuur. We hebben 3 zomertrainingen achter de rug! De opkomst was uitermate goed! Steeds gingen we met een gezellig groepje de Bernisse in! De trainingen werden zo opgesteld dat iedereen mee kon doen! Op zijn/haar eigen niveau. Het verschilde per keer of het een looptraining of techniek training was.

Vakanties

Wij houden de schoolvakanties aan van regio midden. In deze vakanties zijn de zalen gesloten! De reguliere lessen komen in deze vakanties te vervallen!

Het kan zijn dat in de vakanties evenementen of buitentrainingen georganisseerd zijn. Houd hiervoor de Shantung Whatsapp (aanmelden via de Sifu) en/of onze Facebook pagina in de gaten!

 

Vakanties 2019:

Voorjaarsvakantie25 februari t/m 3 maart
Meivakantie20 april t/m 5 mei
Zomervakantie20 juli t/m 1 september
Herfstvakantie19 oktober t/m 27 oktober
Kerstvakantie21 december t/m 5 januari 2020

Vakanties 2020:

Voorjaarsvakantie22 februari t/m 1 maart
Meivakantie25 april t/m 3 mei (onder voorbehoud)
Zomervakantie18 juli t/m 30 augustus
Herfstvakantie17 oktober t/m 25 oktober
Kerstvakantie19 december t/m 3 januari 2021

Nieuwe website

We hadden technische problemen met de vorige website waardoor we een hoop informatie en afbeeldingen zijn kwijt geraakt.  Het beheer is overgenomen door Sonja. Er kwam een snelle tijdelijke website met alleen de hoogbenodigde informatie. Daarna is gewerkt aan de website zoals hij er nu uitziet. Langzamerhand word deze website verbeterd en aangekleed.

Het kan zijn dat er tijdelijk informatie ontbreekt of onjuist is! Schroom niet om voor vragen even contact op te nemen met de Sifu!

Sifu Peter Vermeer is te bereiken per
telefoon: 0181-773149
mobiel: 06-30394030
e-mail: info@shantung.nl

Mochten er verder nog vragen of opmerkingen zijn, mochten er mensen zijn die samenvattingen en/of foto’s maken van trainingen of evenementen. Graag! Die kun je allemaal sturen naar de Sifu (info@shantung.nl) of naar mij (Sonja, website@shantung.nl).

Mvg,
Sonja