Kickboksen

Wij verzorgen lessen in het kickboksen en Muay Thai. Hierbij zijn technieken verweven van beide discipline’s zodat een all-round “vechter” ontstaat.

In de lessen besteden wij aandacht aan de conditie, verschillende technieken, het zetten van combinaties van de technieken en het sparren. Het is voor iedereen die geïnteresseerd is in de sport, ongeacht afkomst en voor jong en oud! Wij streven naar een gezellige en gedisciplineerde sfeer binnen onze school waar iedereen zich thuis voelt.

Je kunt de kickbokstrainingen combineren met het aanbod in kung fu lessen maar alleen Kickboxen / Muay Thai trainingen volgen kan natuurlijk  ook, het is maar wat jezelf wilt. Wedstrijden draaien is bij ons ook mogelijk wanneer men dit zelf wil, bij ons is dat geen verplichting, het zou natuurlijk van de gekke zijn dat ik of een ander jou dwingt dingen te doen die jij niet wilt. Dus wil je puur recreatief lekker trainen voor jezelf is dit het juiste adres om dat ongestoord te doen zonder verplichtingen.

Alle stijlen van vechtsport zijn uitermate geschikt voor mensen die zich graag weerbaarder willen maken! Dit gebeurd in een gezellige, veilige en open sfeer. Je hoeft niks te doen wat je niet wilt doen en leert in en veilige omgeving en op je eigen tempo je eigen grenzen te verleggen!

Kom gerust eens langs om jezelf eens sportief uit te leven in onze school.