Nieuwe website

We hadden technische problemen met de vorige website waardoor we een hoop informatie en afbeeldingen zijn kwijt geraakt.  Het beheer is overgenomen door Sonja. Er kwam een snelle tijdelijke website met alleen de hoogbenodigde informatie. Daarna is gewerkt aan de website zoals hij er nu uitziet. Langzamerhand word deze website verbeterd en aangekleed.

Het kan zijn dat er tijdelijk informatie ontbreekt of onjuist is! Schroom niet om voor vragen even contact op te nemen met de Sifu!

Sifu Peter Vermeer is te bereiken per
telefoon: 0181-773149
mobiel: 06-30394030
e-mail: info@shantung.nl

Mochten er verder nog vragen of opmerkingen zijn, mochten er mensen zijn die samenvattingen en/of foto’s maken van trainingen of evenementen. Graag! Die kun je allemaal sturen naar de Sifu (info@shantung.nl) of naar mij (Sonja, website@shantung.nl).

Mvg,
Sonja

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *